Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Karl Modig debuterar med superkrafter

Karl Modig debuterar med superkrafter

Karl Modig gick kurserna Att skriva skräck, sci-fi och fantasy, grund och förjupning. 21 år gammal debuterar han nu med ungdomsromanen Superkrafter på gott och ont (Gilla böcker).

Om boken:

Oscar och Klara är två rätt vanliga 17-åringar i Stockholmsförorten Spånga. Men på väg hem från en fest träffas de av blixten och när de vaknar nästa dag kan Oscar plötsligt kontrollera eld och Klara kan framkalla smärta hos andra – de har fått superkrafter.

Men vad gör man med sina superkrafter? Ska man bli superhjälte? Hur blir man det? Och var hittar man egentligen ett brott att stoppa? Klara och Oscar letar efter det bästa sättet att använda sina krafter, men dras in i något mycket större och allvarligare ...

Om författaren: 

Karl Modig är född 1994 och bor i Stockholm. När han inte skriver så pluggar han och DJ:ar. Superkrafter – på gott och ont är hans debutroman. Den skildrar svårigheterna med att vara tonåring – och ha superkrafter. En spännande och rolig ungdomsroman förankrad i ett samtida Sverige, som både hyllar och driver med den klassiska superhjälteberättelsen.

Aktuellt på Skrivarakademin

Toggle module

Om kursen Filmmanus

Toggle module

Instagram

Toggle module