Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Enskild handledning

Enskild handledning

Har du kommit en bit på ditt skrivande men är osäker på hur du ska fortsätta? Vill du veta hur ditt språk fungerar, om din författarröst är personlig och vilka känslor och tankar din text väcker?Det kan handla om en roman eller en novellsamling, dikter, manus för film eller teater, eller fackbok.

För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser är enskild handledning ett bra alternativ. Du kan välja något av våra paket eller kontakta oss för en skräddarsydd lösning. Inför varje träff skickar du det textavsnitt du vill arbeta med: max 30 sidor (1,5 i radavstånd, 12 punkter).

Du betalar för handledningen i förskott. När fakturan är betald tar handdledaren kontakt med dig för att komma fram till ett bra upplägg. Handledaren läser din text och förbereder sin respons (handledarens läsning ingår i avgiften). Ni avtalar tid för ett eller flera möten á 60 min då ni pratar igenom texten. Vad behöver du utveckla? Hur kommer du vidare? Håller din idé? Hur ska du planera ditt fortsatta arbete? 

 • För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser kan enskild handledning vara ett alternativ. I den här tjänsten ingår en träff.

  Enskild handledning 1 timme

  För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser kan enskild handledning vara ett alternativ. I den här tjänsten ingår en träff.

 • För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser kan enskild handledning vara ett alternativ. I den här tjänsten ingår tre träffar.

  Enskild handledning 3 timmar

  För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser kan enskild handledning vara ett alternativ. I den här tjänsten ingår tre träffar.

 • För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser kan enskild handledning vara ett alternativ. I den här tjänsten ingår sex träffar.

  Enskild handledning, 6 timmar

  För dig som inte vill eller har möjlighet att delta i våra skrivarkurser kan enskild handledning vara ett alternativ. I den här tjänsten ingår sex träffar.