Du är här:
Vår utställning 2018

Skrivarlinjen visar sina Litterära manifest som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuniversitetets Konst- och kulturutbildningar ingår. Välkommen på vernissage den 31 maj kl.16-19.

Under flera veckor har Skrivarlinjen visionerat och reflekterat över samtidens och framtidens litteratur. I deras poetiska, radikala och slagkraftiga manifest ryms drömmar och löften om skrivandet och litteraturen. Kom och ta del av tankar om framtidens litteratur från dem som ska skriva den!

Utställningen pågår 31/5–5/6 på Kungstensgatan 45, som en del av Vår utställning i vilken avgångsklasserna i fem Konst- och kulturutbildningar visar sina arbeten.

Välkommen!

Mer om VÅR UTSTÄLLNING