Du är här:
Ny programrektor på Kungstensgymnasiet

Tomas Lilja är ny programrektor för Ekonomiprogrammet och Estetiska programmet på Kungstensgymnasiet.

Tomas är utbildad gymnasielärare i filosofi, historia, matematik och svenska och har tidigare arbetat som lärare och administratör inom Stockholms stad.

Som programrektor arbetar han tillsammans med lärare, elever och skolans övriga personal för att samordna och utveckla den utbildning som eleverna får här på Kungstensgymnasiet.

– Det innebär till att börja med många samtal med medarbetare och elever för att lära mig förstå vad som är bra här och vad som kan bli bättre, berättar Tomas.

– Jag tror att viktiga egenskaper som programrektor är vänlighet och förmåga att lyssna i kombination med en tydlig idé om vad man vill och vart man är på väg.

Tomas sökte sig till Kungstensgymnasiet för att han ville arbeta i en lite mindre skola som drivs av en idéburen organisation. För honom ligger gymnasieskolans uppdrag helt i linje med Folkuniversitetets grundläggande idéer.

– Jag ser fram emot att få arbeta nära medarbetare och elever för att tillsammans med dem göra en bra skola ännu bättre.

Schoolsoft

Toggle module