Du är här:
Slututställning INEFFABLE (too great to expressed in words)

Fotoutställning med sistaårseleverna på Kungstensgymnasiets estetiska program. 2 juni kl. 17:00-20:00.

Efter att ha studerat fotografi i tre år har sistaårseleverna på estetiska programmet hittat sina egna personliga uttryck och sin estetisk. Välkommen till klass ES14:s sista gemensamma utställning. Under temat "Mode och dokumentärfotografi" kommer de att visa upp sina perspektiv samt tolkningar i individuella verk. Det är med ett stort engagemang, entusiasm och en passion för fotografi som ES14 har arbetat med utställningen. Genom utställningen INEFFABLE får åskådaren en inblick i elevernas konstnärskap och personliga uttryck.

Datum och tid: 2 juni kl. 17-20
Plats: CFF, Centrum för fotografi, Tjärhovsgatan 44