Einar Hansengymnasiet

Du är här:
Är du en framtida Einar Hansare?

Är vi gymnasieskolan för dig? Gör vårt quiz nedan för att se om du är en framtida Einar Hansare!

(1) Vilka ämnen gillar du mest i skolan?

(a) Naturvetenskapliga ämnen

(b) Samhällsvetenskapliga ämnen

(c) Praktiska ämnen

(2) Min gymnasieskola ska ligga:

(a) Mitt i city

(c) I ett lugnt ytterområde

(3) För mig är det viktigt att skolan inte drivs för att gå med vinst, utan de pengar som blir över satsas på mig och mina lärare.

(c) Nej

(4) Jag tycker att det ska finnas följande elevantal i en klass:

(a) 20-25

(b) 10-15

(c) 30-35

(5) Är det viktigt för dig med gemenskap på skolan och att "alla känner alla"?

(c) Nej

(6) Det är viktigt för mig att jag under min studietid blir förberedd för att studera vidare på universitet och högskola.

(c) Nej

(7) Är det viktigt för dig med engagerade och välutbildade lärare?

(c) Nej

(8) Det är viktigt med en fungerande elevdemokrati på skolan.

(c) Nej

(9) Jag vill ha friheten att välja mellan olika matställen på min lunch istället för att äta i en matsal.

(c) Nej

(10) Jag vill att mina tre år på gymnasiet ska:

(a) Ge mig struktur, kunskap och minnen för livet

(b) Få mig att vara aktiv, ta mina studier på allvar och ge minnen för livet