Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Samhällsbyggnad, YH

Yh-utbildningar inom samhällsbyggnad och byggteknik

Vi har flera YH-utbildningar inom samhällsbyggnad, bland annat som VA- och anläggningsprojektör och rörnätstekniker.

Starta en karriär inom samhällsbyggnad. Anmäl dig till en yh-utbildning hos Folkuniversitetet.

 • Avancerad GIS-användare, distans

  GÄVLE. Utbildningen bedrivs i distansform med föreläsningar, övningsbok och laborationer. Ett antal obligatoriska träffar på kursorten Gävle ingår i utbildningen.

 • Säkerhets- och trygghetskoordinator, Malmö

  MALMÖ. Vill du vara med och skapa ett samhälle där människor känner sig lugna och trygga?Om du väljer att studera tillsäkerhets- och trygghetskoordinator kan du bidra på flera olika sätt. Kanske vill du arbeta som säkerhetsledare, verksamhetsledare ellerleda projekt inom säkerhet och trygghet? Du får en bra grund för att förstå problematik samt koordinera inom områdena säkerhet, trygghet och evenemang. Utbildningen genomförs i samarbete med Företagsuniversitetet.

 • VA-projektör

  UMEÅ. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör i Mälardalen

  VÄSTERÅS, MÄLARDALEN. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • VA-projektör, Gävle

  GÄVLE. Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle. Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands.

 • Fastighetsförvaltare

  UMEÅ. Efterfrågan på fastighetsförvaltare ökar i takt med att det byggs mer. Tillgången på yrkesgruppen är inte tillräcklig för att möta efterfrågan det närmaste året, vilket innebär att möjligheterna till arbete är goda. I tillväxtregionerna finns ett stort rekryteringsbehov och då kompetensen är svår att finna sker den främsta rekryteringen från andra arbetsgivare.

 • Fastighetsförvaltare

  JÖNKÖPING. Pågående utbildning. Yrkeshögskoleutbildningen Fastighetsförvaltare är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för en eller flera fastigheter.

© 2018 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer