Du är här:
Orienteringskurs

Orienteringskurs yrkessvenska inom försäljning och service

Detta är en orienteringskurs som är 10 timmar i veckan i 20 veckor som kan kombineras med SFI eller SVA-grund.

Efter utbildningen kan du jobba inom kundmottagning, butik, varuhus, sälj, turism och besöksnäring.

Kursinnehåll

Du tränar och fördjupar dig i att använda svenska i praktiken och i relation till kunder och service. Vi hjälper dig att söka jobb, skriva ett bra CV och erbjuder validering av dina kunskaper inom användning av digitala medier, service och bemötande och att möta människor. Det intyg som du får efter kursen kan du sedan använda i ditt CV för att lättare söka och få jobb.

Du kommer att få hjälp av vår matchare/jobbcoach och/eller vår studie- och yrkesvägledare under kursen. Studiebesök ingår i utbildningen.

Du kan läsa orienteringskursen på Folkuniversitetet om du studerar:

• SVA-grund (svenska som andra språk)
  • SFI studieväg 2 – kurs C och D
  • SFI studieväg 3 – kurs C och D

7 oktober, 4 november samt 2 december

Kurstid

Cirka 20 veckor.

Kom gärna på besök på Folkuniversitet så att vi kan berätta mer. Gasverksgatan 15 våning 3.

Kursanordnare

Folkuniversitetet

Lokal

Gasverksgatan 15, 3 vån. i Helsingborg.

anna-lena.bergman@folkuniversitetet.se