Du är här:
Ordförandebrev

Välkommen till våren 2018 med Umeå Senioruniversitet

Så snabbt en höst går! Det känns som om det var alldeles nyss som den stora höstkatalogen skickades ut och nu är det redan dags för vårutskicket.

Först av allt! Årsmötet blir den 23 februari - kom ihåg det! Mera information hittar du under den särskilda rubriken Årsmöte. Se nedan!

Favorit i repris

Inför våren startar två cirklar i spanska, vi har också en "favorit i repris", nämligen den serie vi gav under hösten med rubriken Finland. Det var många som inte kom med i höst så därför denna repris. De som står på väntelista från hösten har företräde, men det finns plats för ytterligare ett antal, så tveka inte att anmäla dig.

Konsthistoria, klimat och miljö

En serie om konsthistoria har länge varit efterfrågad. Därför är vi glada att erbjuda en sådan, under ledning av Esa Marttila. Detsamma gäller för en serie om klimat och miljö och vi kan nu erbjuda föreläsningsserien Energi, klimat och miljö.

Betala medlemsavgiften redan idag!

För att vi ska kunna bedriva vår verksamhet är förstås medlemsavgiften viktig. Den är oförändrad - 200 kr. Betala till PlusGirokonto 30 68 01-2, antingen via internet eller med den avi som följer med programbladet. I båda fallen är det viktigt att du anger namn, adress och e-postadress!

Har du frågor angående medlemskapet, kontakta kassören Carin Bergman, carin@telia.com eller tel 070-353 65 20. Om du inte får några mail ska du också kontakta Carin - kanske har vi fel e-postadress till dig?

Vårterminen 2018 ser ut att bli mycket intressant, bl a ska styrelsen fundera över hur vi ska fira att föreningen fyller 35 år!

Anna-Karin Östling Sjöstrand, ordförande

sjostrand@telia.com

Toggle module

Toggle module

Medlemsavgiften är 200 kr (fr.o.m 2016) vilket gäller för ett kalenderår och betalas in på
Plusgiro 30 68 01 - 2
Glöm inte att ange namn, adress, telefon och ev. e-postadress.

För medlemsfrågor, kontakta Carin Bergman, tel 070-3536520 eller e-post carin.be@telia.com

Umeå Senioruniversitet

Nygatan 43