Studiecirklar - Norrbottens senioruniversitet, NorrSen

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Studiecirklar i NorrSen våren 2018

Studiecirklar i NorrSen våren 2018

Vinets värld: LENA STRÖMBERG

1. Vinprovningsteknik. Vinprovningens "fikonspråk". Spelar glasen någon roll? 2. Vinhistoria och var man odlar vin? Sensorik. Vilken "vintyp" är Du? 3. Tillverkning av vitt, rött, rosé och mousserande. Vad är ekologiskt vin? 4. Vin och mat. Hur man kombinerar vinets och matens smaker? Vi testar olika råvoror mot viner.Vid varje träff har ve en genomgång av några av världens vanligaste druvsorter och vad som är karaktäristiskt för dem. Dessutom blir det vinprovning, 5-6 viner vid varje tillfälle. 8 februari, 22 februari. 8 mars. (17-19.30). Kostnad:  500 kr + (kostnad för vin 300-500 kr). Anmälan senast den 18 januari.

 

 

Cirklar och kurser (0)

Tyvärr finns det inga kurser just nu. Kontakta oss om du vill göra en intresseanmälan.

Bli medlem

Toggle module

Så här blir du medlem i NorrSen

Det enda villkoret är att du eller din partner (maka/make eller sambo) är 55+ eller pensionär och att du betalar in 200 kronor på bankgiro 516-3464.

Glöm inte att uppge namn, telefon och e-postadress.

Personuppgiftsförordningen som trädde i kraft den 25 maj 2018 kräver att medlemsregister som hålls av ideella föreningar ska ha en angiven användning. NorrSens medlemsregister används för utskick till medlemmarna om aktiviteter och för att ta in medlemsavgifter. Registret hålls av kassören.

Registret innehåller följande uppgifter: Namn, adress, e-postadress, telefonnummer och uppgift om betalda medlemsavgifter.
Om du vill ta bort dina uppgifter eller ändra något skickar du e-post till
Medlem.NorrSen@gmail.com

Norrbottens senioruniversitet, NorrSen

är en ideell förening
som vänder sig till personer som är 55+
E-post:
Medlem.NorrSen@gmail.com