Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Tävla och vinn kursen 'Spanska för foodies' i Cádiz!!

Tävla och vinn kursen 'Spanska för foodies' i Cadiz!

Tävla och vinn kursen 'Spanska för foodies' i Cádiz!!

Nu kan du vinna vår nya kurs ’Spanska för foodies’ i Cádiz som startar den 17 februari! Tävlingen är enkel, allt du behöver göra är att skicka ett mejl till oss och motivera med högst 50 ord varför just du vill gå den här kursen. Skicka mejlet till info@is.se senast den 24 november.

Relaterad information

Den här 2-veckorskursen passar dig som vill förbättra din spanska och är intresserad av mat! Kursen omfattar 10 lektioner spanska per vecka i kombination med matlagningslektioner och andra aktiviteter kring gastronomi. Du bättrar på dina språkkunskaper samtidigt som du lär dig laga olika sorters typiska spanska och andalusiska maträtter under ledning av erfarna kockar. Du får även besöka matmarknaden, prova viner, sherry, öl och choklad och lära dig mer om lokala specialiteter, samtidigt som du lär känna de bästa matställena i Cádiz. 

Observera att du behöver baskunskaper i spanska för att kunna gå kursen. 

Tävlingsregler
Tävlingen är gratis att delta i och är tillgänglig för personer som fyllt 18 år. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnare meddelas via mejl och publiceras med namn och bostadsort på Internationella Skolornas Facebooksida den 29 november 2019. Vi accepterar endast ett tävlingsbidrag per person. Tävlingen pågår till och med den 24 november 2019. Vinsten gäller endast kursen ’Spanska för foodies’ som startar den 17 februari 2020 och kan inte bytas mot en annan kurs. Vinsten omfattar endast kursavgiften, värde 8 200 kr. Vinnaren står själv för flyg-/tågresan och boende. Observera att du behöver baskunskaper i spanska för att kunna gå kursen. 

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module
Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se