Du är här:
Språkkurs i Stockholm och utomlands

Läs språk i Stockholm & utomlands

Läs italienska eller franska i Stockholm och avsluta med en veckas intensiv språkkurs i Florens eller Aix-en-Provence tillsammans med dina kurskamrater!

Förena nytta med nöje och gå en kombinationskurs i franska eller italienska i vår! Under 8 veckor träffas vi på Folkuniversitetet i centrala Stockholm. Vi arbetar med de fyra färdigheterna i språket; höra, läsa, tala och skriva. Tyngdpunkten ligger på muntlig kommunikation. Vi förbereder oss inför den avslutande intensivkursen utomlands genom att arbeta med aktuellt material om regionen och vi lär oss en del om stadens kultur och historia. Samtliga lärare har målspråket som modersmål.

Efter kursdelen i Sverige är det dags för dig och dina kurskamrater att fortsätta språkstudierna på plats i landet där språket talas! På den utländska kursorten ökar vi ordförrådet och känslan för språket bland annat genom rollspel, dialoger och diskussioner. Undervisningen sker på landets språk och tonvikten ligger på muntlig kommunikation.

Franska - repetition nivå A1
Damma av skolfranskan och fyll igen kunskapsluckorna! En kurs för dig som läst franska för länge sedan och tror att du glömt allt. Vi tar det från början och repeterar snabbt igenom hela nivå A1 så att du kan läsa på nivå A2 under den avslutande veckan i Frankrike.

Kursstart: 21 februari 2018

Italienska - nybörjare A1 del 1
Läs en nybörjarkurs i italienska i Sverige under 8 veckor för att sedan resa ner till vackra Florens med din grupp. Där går ni den avslutande delen och får chansen att testa de nyförvärvade kunskaperna i praktiken.

Kursstart: 14 februari 2018

Kurserna anordnas av Folkuniversitetet och Internationella Skolorna.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module