Du är här:
Sportlovskurser utomlands

Passa på att ge dina språkkunskaper en rejäl skjuts under sportlovet, samtidigt som du får chansen att uppleva ett nytt land! Vi erbjuder en veckas paketkurser med språkundervisning och boende under sportlovsveckorna 7-10.

Spanska i Málaga 5 700 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med halvpension på skolans studiehotell.

Byt svensk vinter mot spanska solkusten under sportlovet och läs spanska i Málaga. Våra sportlovskurser riktar sig till dig som är 18 år och uppåt.

Franska i Aix-en-Provence 7 300 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med halvpension i värdfamilj ingår i priset.

Kursen riktar sig till dig som har fyllt 18 år och vill läsa franska i vackra Provence under sportlovet. Passa på att förbättra franskan inför sista gymnasieåret eller högskolestudierna!

Tyska i Berlin 5 800 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med halvpension i värdfamilj.

Läs tyska i metropolen Berlin under sportlovet. Kursen riktar sig till dig som har fyllt 17 år och vill gå en veckas språkkurs i Tyskland.

Engelska i Brighton 5 500 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med helpension i värdfamilj.

Den här kursen riktar sig till dig som är 16 - 20 år och som vill förbättra din engelska under sportlovet. Passa samtidigt på att upptäcka den engelska kuststaden Brighton.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module