Du är här:
Påsklovskurser utomlands

Passa på att ge dina språkkunskaper en rejäl skjuts under påsklovet, samtidigt som du får chansen att uppleva ett nytt land! Vi erbjuder en veckas paketkurser med språkundervisning och boende under påsklovsvecka 14.

Spanska i Málaga 5 700 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med halvpension på skolans studiehotell.

Möt våren i Málaga medan du läser spanska under en vecka. Vår påsklovskurs på Solkusten riktar sig till dig som är 18 år och uppåt.

Franska i Aix-en-Provence 7 300 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med halvpension i värdfamilj ingår i priset.

Kursen riktar sig till dig som har fyllt 18 år och vill läsa franska i vackra Provence under påsklovet. Passa på att förbättra franskan inför sista gymnasieåret eller högskolestudierna!

Tyska i Berlin 5 800 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med halvpension i värdfamilj.

Läs tyska i metropolen Berlin under påsklovet. Kursen riktar sig till dig som har fyllt 17 år och vill gå en veckas språkkurs i Tyskland.

Engelska i Brighton 4 450 kr
1 veckas språkkurs inkl. boende med helpension i värdfamilj.

Den här kursen riktar sig till dig som är 16 - 20 år och som vill förbättra din engelska under påsklovet. Passa samtidigt på att upptäcka den engelska kuststaden Brighton.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module