Du är här:
fortbildning kurs lärare spanska Barcelona

Ny lärarkurs i Barcelona!

Internationella Skolorna lanserar en ny fortbildningskurs för lärare i Barcelona. Och vi finns självklart på plats i Göteborg när Språklärarnas riksförbund arrangerar Språkbad i Väst.

Den 31 mars har du som språklärare möjlighet att inspireras och nätverka på Scandic Crown Hotell i Göteborg där konferensen Språkbad i Väst hålls. Det blir många spännande föreläsningar kring olika aspekter av språkundervisning. Besök oss gärna där så berättar vi mer om våra fortbildningar utomlands för lärare i moderna språk.

I samband med detta lanserar vi även en ny lärarkurs – spanska i Barcelona! Du som är lärare kan även fördjupa dig i moderna språk i Malaga, Wien, Brighton, Oxford och Aix-en-Provence.

Maila oss gärna på info@is.se för att beställa vår broschyr om fortbildning i moderna språk.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module