Du är här:
höstlovskurser utomlands

Gå en språkkurs utomlands på höstlovet!

Vill du ha något att se framemot under hösten? Eller vill du ge dina språkkunskaper en extra skjuts? På en höstlovskurs utomlands får du möjlighet att förbättra dina språkkunskaper samtidigt som du njuter av ett annat land och en annan kultur.

Vi har flera allmänna språkkurser i spanska, italienska, tyska, franska och engelska som man kan gå under en vecka. Nedan har vi plockat ihop ett urval av dessa kortkurser som går under höstlovet vecka 44. Priserna gäller kursavgiften för en vecka. Ett större urval av orter, kurser, kurslängd och startdatum finns här.

Vi kan även hjälpa till att ordna boende. Mer information om de olika boendealternativen finns under respektive ort.

Spanska

• Mallorca: 2 900 kr (ingen start för nybörjare 28/10). Från 16 år och uppåt.
  • Cádiz: 3 000 kr (även nybörjare). Från 17 år och uppåt.
  • Barcelona: 2 900 kr (ingen start för nybörjare 28/10). Från 16 år och uppåt.

Italienska

• Rom: 4 100 kr (ingen start för nybörjare 28/10). Från 16 år och uppåt.
  • Taormina: 4 100 kr (även nybörjare). Från 17 år och uppåt.

Tyska

• Berlin: 3 000 kr (även nybörjare). Från 17 år och uppåt.
  • Wien: 3 500 kr (ingen start för nybörjare 28/10). Från 16 år och uppåt.

Franska

• Paris: 4 500 kr (ingen start för nybörjare 28/10). Från 17 år och uppåt.

• Edinburgh: 3 100 kr (även nybörjare). Från 16 år och uppåt.

Vänligen notera att på alla orter utom Edinburgh är den 1 november (Allhelgonadagen) en helgdag då inga lektioner ges. I Berlin ordnar skolan en utflykt, aktivitet eller föreläsning istället för undervisning. På övriga orter har man en ledig dag. Antalet lektioner denna vecka är 16 lektionstimmar på orter med utebliven undervisning 1/1.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module