Du är här:
Franska i Aix-en-Provence

Studera franska kostnadsfritt i Frankrike! Res till charmiga Aix i hjärtat av Provence där du under en termin får utveckla dina språkkunskaper, kursen innehåller också projekt, studieresor och tillval där du får möjlighet att lära dig mer om fransk kultur.

Relaterad information

Braheskolan samarbetar med Internationella Skolorna i Aix-en-Provence som förutom andra kurser genomför folkhögskoleutbildningen. Internationella Skolorna i Aix-en-Provence är en internationell språkskola som utgör en mötesplats för människor från världens alla hörn som vill förkovra sig i franska.

Kursen 'Francais en action' är en folkhögskolekurs som vänder sig till dig som vill agera och interagera på franska. Kursen utgår från principen att en person som lär sig ett språk gör det för att kunna tala och använda språket i det vardagliga livet. Det rör sig om att använda språket med sin familj, med sina vänner men även öppet eller i arbetet i dagliga sysslor. Kursen passar dig som redan har vissa baskunskaper i franska och som har en A1 nivå. Kursen, som pågår i 7 veckor med totalt 150 timmar, är på A2/B1 nivå, in enlighet med den europeiska referensramen för språk.

Kursen startar den 30 oktober och pågår fram till och med den 15 december 2017. Anmäl dig senast den 15 september! Klicka på länken till höger för mer information och anmälan.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module