Du är här:
Allmän tyska med Braheskolan

Detta är en folkhögskolekurs för dig som både vill få bra och användbara språkkunskaper i tyska. Kursen inleds på natursköna Visingsö där du är under höstterminen, därefter bär det av till Düsseldorf, Tyskland.

Allmän kurs
Allmän kurs vänder sig främst till dig som inte har slutbetyg från gymnasiet eller som vill fördjupa dina gymnasiala kunskaper. Här får du möjlighet till behörighet som krävs för att läsa vidare på högskola eller universitet. Folkhögskolans pedagogik gör att våra kurser kan passa dig som vill ha ett alternativ till den vanliga gymnasieskolan.
Kursen passar också dig som har en gymnasieexamen och som är intresserad av att under ett år få ägna sig åt tyska.
Du som har ett slutbetyg från gymnasiet kan få särskild behörighet i enskilda ämnen som krävs för just den högskole-eller universitetsutbildning som du vill söka till. Du får då ett folkhögskoleintyg som motsvarar godkänd nivå.
Mer information om kursen och hur du anmäler dig finns på Braheskolans hemsida!

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module