Du är här:
2500 kr rabatt - vi firar frankofonin!

Vi har en fransk vår som vi firar med ett specialerbjudande för alla frankofiler!

Under hela mars månad har de franskspråkiga länderna firat sitt språk och sin kultur. Vi fortsätter att fira under april månad!

För att främja franska och fransk kultur erbjuder vi på Internationella Skolorna 2500 kr i rabatt på följande kurser i Aix-en-Provence:

Upptäck Provence (2 veckor) med kursstart 3 september 2018.

En populär kurs som kombinerar allmän franska med kulturella utflykter och aktiviteter bortom turistbroschyrerna.

Franska och konst (2 veckor) med kursstart 15 oktober 2018

För dig som älskar konst och gärna går på museer och utställningar. Utflykterna varvas med fransklektioner om förmiddagarna.

Ange rabattkod: FRANKOFONI

Observera att rabatten endast gäller ovanstående kurser och kursstarter. Anmäl dig senast den 30 april 2018 för att erbjudandet ska gälla.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module