Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Allmän engelska i Edinburgh

Den här kursen i allmän engelska tar upp alla aspekter i språket och du utvecklar och förbättrar kommunikationen i vardagssituationer i en stimulerande miljö.

Kursbeskrivning

Kurs i allmän engelska för dig som vill förbättra din kommunikationsförmåga överlag. Kursen består av 22,5 lektionstimmar per vecka. Under förmiddagslektionerna tränas språkets alla 4 färdigheter, d v s tala, lyssna, läsa och skriva med fokus på den praktiska vardagskommunikationen. På eftermiddagarna kommer du att delta i workshops som lägger tonvikten på specifika färdigheter: tala & uttal, grammatik, eller läsa & skriva. Deltagarna delas in i grupper efter kunskapsnivå i varje enskild färdighet. Detta system gör att du som deltagare ges möjlighet att träna extra på de områden du särskilt behöver förbättra.
  • 22,5 lektioner per vecka
  • Max 16 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial, kostnad mellan ca 15 och 30 GBP beroende på språknivå

Om du vill ha mer tid över för egna aktiviteter kan du välja att läsa endast förmiddagslektionerna (15 lektioner per vecka). Kontakta oss för prisuppgift.

Kursavgift

1 vecka: 3 100 kr
2 veckor: 5 400 kr
4 veckor: 10 100 kr
12 veckor: 28 100 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.15 + 13.15 - 14.45

Skolan

Global School of English Edinburgh, startades sommaren 2010 av systerskolan Glasgow School of English. Skolan är liten och ligger centralt i en kulturminnesmärkt byggnad i den berömda stadsdelen New Town, med närhet till kaféer, restauranger och affärer. Den har 8 modernt utrustade klassrum, uppehållsrum för studenterna och fri tillgång till datorer och wifi. Skolan är medlem i IALC och certifierad av ISO 9001.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och behöriga att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna anpassar sin metodik och sitt kursmaterial till kursdeltagarnas behov. Kurserna är upplagda för att ge deltagarna praktisk språkkompetens genom dagsaktuellt kursmaterial inom alla språkets områden, hör- och läsförståelse, tal och skrift.

Kontaktinformation:

Internationella Skolorna


Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Information

Toggle module
Plats:
Startdatum: Löpande kursstart
Slutdatum:
Antal veckor: 2
Tid:
Studietimmar: 25
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 104526
Platser kvar: Ja
Pris: 5400kr

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se