Du är här:
Tre YH-utbildningar 2018

Tre YH-utbildningar beviljas

Nu har Myndigheten för yrkeshögskolan presenterat de ansökningar som beviljas i årets ansökningsomgång.Tibro Hantverksakademi får fortsätta att driva de tre YH-utbildningar skolan ansökt om på nytt inför 2018.

De utbildningar som beviljas start är:

• Projektkoordinator inom möbel- och inredningsbranschen
  • Möbelrestaurerare
  • Möbeltapetserare

– Detta är mycket glädjande för Tibro Hantverksakademi. De starka kopplingarna mellan skolan och möbel- och inredningsbranschen i Tibro fortsätter att leda till framgångsrika utbildningssatsningar som gynnar arbetsmarknaden, säger Lina Warnby, skolchef.

Totalt beviljas Folkuniversitetet starta nio YH-utbildningar i regionen. Läs pressmeddelandet här.

• Tibro Hantverksakademierbjuder YH-utbildningar inom dekormåleri, förgyllning, möbelrestaurering, möbeltapetsering, industritapetsering, specialsnickeri, projektkoordinering, träbildhuggeri och trähantverk.

Yrkeshögskola

• En utbildning för dig som vill arbeta övergripande med produktionen av inredningar, främst riktat mot offentliga kunder.

Projektkoordinator

• Som möbelrestaurerare arbetar du med olika tekniker för att bevara och vårda antika möbler och andra träföremål.

Möbelrestaurerare

• Som möbeltapetserare arbetar du med allt från halmstoppade möbler från 1600-talet till moderna polyetermöbler.

Möbeltapetserare

Enstaka kurser

Toggle module

Tibro Hantverksakademi erbjuder även Enstaka kurser från våra YH-utbildningar. Det innebär att du kan välja att gå utvalda delar av en utbildning, med stöd från CSN.

Grönhultsvägen 2, 543 51 Tibro

Facebook Folkuniversitetets Hantverkscentrum
Instagram Hantverkscentrum i Tibro

Schoolsoft

Toggle module

Inloggning till Schoolsoft för dig som studerar på Tibro Hantverksakademi.