Vill du blir intrumentmakare? Musikinstrumentakademien - Musikinstrumentakademien

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Musikinstrumentakademien - där hantverk och musik möts

Musikinstrumentakademien - där hantverk och musik möts

Har du ett starkt intresse för musik och hantverk och vill bygga dina egna gitarrer? På Musikinstrumentakademien i Upplands Väsby får du en grundläggande och gedigen hantverksutbildning inom musikinstrumentmakarområdet. Den treåriga yrkeshögskoleutbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel.

Välkommen till oss!

 • Oavsett om du länge närt en dröm om att få arbeta inom musikinstrumentområdet eller om du nyligen blivit intresserad så ligger grunderna för yrket i musikalitet, hantverksskicklighet och en strävan att nå högsta möjliga kvalitet.Utbildningen Musikinstrumentmakare är en treårig kostnadsfri utbildning som vänder sig till dig som vill skaffa dig en gedigen yrkesutbildning till gitarrbyggare.

  Utbildningen

  Oavsett om du länge närt en dröm om att få arbeta inom musikinstrumentområdet eller om du nyligen blivit intresserad så ligger grunderna för yrket i musikalitet, hantverksskicklighet och en strävan att nå högsta möjliga kvalitet.Utbildningen Musikinstrumentmakare är en treårig kostnadsfri utbildning som vänder sig till dig som vill skaffa dig en gedigen yrkesutbildning till gitarrbyggare.

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Musikinstrumentakademien. Sista ansökningsdag var den 15 april 2018 och ansökan är nu stängd. Nästa utbildningsomgång startar under hösten 2019.

  Ansökan

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Musikinstrumentakademien. Sista ansökningsdag var den 15 april 2018 och ansökan är nu stängd. Nästa utbildningsomgång startar under hösten 2019.

 • Om du är nyfiken på vår utbildning så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

  Kom och besök oss!

  Om du är nyfiken på vår utbildning så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Sista ansökningsdag: 15 april 2019

Film

Toggle module

Instagram

Toggle module