Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Hantverksskolor

Hantverksskolor

Här hittar du våra längre heltidsutbildningar inom hantverk. Alla utbildningar berättigar till studiemedel. Utbildningarna är yrkesförberedande.

De utbildningar som du finner på denna sida är konst- och kulturutbildningar. Det är en eftergymnasial utbildningsform som står under överinseende från Yrkeshögskolemyndigheten. Folkuniversitetet är en av Sveriges största anordnare av konst- och kulturutbildningar.

  • Folkuniversitetets Hantverkscentrum

    Folkuniversitetets Hantverkscentrum erbjuder utbildningar som bygger på den tradition, kunskap och utveckling i möbelbranschen som gjort Tibro till Sveriges möbelcentrum. 

  • Musikinstrumentakademien

    Har du ett starkt intresse för musik och hantverk och vill bygga dina egna gitarrer? Musikinstrumentakademien är Skandinaviens enda utbildning för dig som vill satsa på ett yrke inom musikinstrumenthantverk.

  • Silversmide & Smyckesdesign

    Är du intresserad av att skapa egna smycken och föremål i silver och andra metaller? Då kan utbildningen Silversmide & Smyckesdesign vara något för dig. En ettårig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel.

Hantverksskolor

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer