Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Södra Stockholms Folkhögskola

Södra Stockholms Folkhögskola

Skolan är en mötesplats för människor som vill studera och utvecklas i en kreativ miljö. Som studerande är du delaktig i att utveckla din förmåga och kreativitet. 

Relaterad information

Vi tror att ny kunskap liksom erfarenhetsutbyte mellan människor leder till ökad förståelse av sig själv och andra; respekt för varandra och en vilja till engagemang i samhällsutvecklingen. Detta utgör en viktig grund för solidaritet och demokrati. Skolan har ca 160 studerande.

Eftersom skolan inte är är så stor, präglas vardagen här av en personlig atmosfär som stimulerar till engagemang och delaktighet. Skolans profil uttrycks med ledorden kulturskapande och samhällsengagerande. Vi arbetar med varierande skapande metoder, som utgår från en helhetssyn och tilltro till människans uttrycksmöjligheter.

Folkhögskolan är belägen i Skärholmens centrum, 20 minuter med tunnelbanan från centrala Stockholm. I och med att vi ligger i utkanten av ett stort centrum är tillgången till service i form av matställen, affärer, kultur, motionsanläggningar med mera mycket god.

Vid skolan finns konstskolan Linnea, en treårig eftergymnasial konstutbildning för personer med intellektuell funktionsnedsättning - autismspektrum tillstånd. www.konstskolanlinnea.se.

Södra Stockholms folkhögskola genomför uppdragsutbildningar för bland andra arbetsförmedling, försäkringskassa samt personalfortbildning.

Till Södra Stockholms Folkhögskolas egna sidor

Kontaktinformation:

Telefon:  08-465 06 650

info@sodrastockholm.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Folkhögskolor

Toggle module
Toggle module
Folkhögskola.nu

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer