Du är här:
Vårprojektet 2017

Vernissage onsdagen den 31/5 kl. 16:00-19:00 på Kungstensgatan 45, Galleri Dobre, plan 6. Arkitekturskolan STHLM visar Vårprojektet 2017 som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuniversitetets Konst-och kulturutbildningar ingår.

I år ska de studerande uppföra ett konceptförslag och byggnad som fungerar som en samlingspunkt för miljöfrågor. Ett “Centrum för hållbarhet”. Centrat ska vara öppet för allmänheten, och här ska finnas utrymme för föreläsningar, seminarier, utställningar och ett mindre kafé.  Centrum för Hållbarhet har som mål att sprida kunskap både om hur varje individ påverkas och hur man själv kan påverka miljön i sitt dagliga liv. Ett sätt för de studerande att rent praktiskt verka för en hållbar utveckling och därför en spännande och rolig uppgift att lösa.

Vi ger er förslag som rent praktiskt verkar för en hållbar utveckling. Resultatet av fyra veckors intensivt arbete visas i form av affischer och modeller.

Utställningen pågår 31/5 – 7/6, kl. 10:00-16:00. Kungstensgatan 45, Galleri Dobre, plan 6.

Varmt välkommen!

Mer om VÅR UTSTÄLLNING

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag är den 7 augusti.
Välkommen med din ansökan!

TILL ANSÖKAN

Läsåret 2017/18: 4/9 2017 - 8/6 2018
Schemalagd studietid: Måndag-fredag

Vad kan du göra efter utbildningen?

Följ oss

@arkitekturskolan