Du är här:
Öppen dörr den 25 mars

Kom och besök oss!

Vi öppnar dörrarna till våra ateljéer för dig som är nyfiken på Arkitekturutbildningen. Träffa lärare och våra studerande, se vad vi gör en helt vanlig dag, titta på våra fina lokaler och tidigare projekt. Varmt välkommen!

Tips! Ta med en kompis - utbildningarna på Konstskolan och Silversmide & Smyckesdesign har Öppen dörr samtidigt i sina lokaler på Kungstensgatan 45 och i smedjan på Drottninggatan.

När? Måndagen den 25 mars kl. 14.00-17.00
Var? Kungstensgatan 45, plan 6

Ps. Om du vill komma och besöka oss men inte har möjlighet att komma den 25 mars, kontakta vår huvudlärare Kristina Dalberg, kristina.dalberg@folkuniversitetet.se, så kommer ni överens om en tid som passar dig.

Viktiga datum

Utbildningen pågår: HT19-VT20
Sista ansökningsdag: 27/5 2019
Startdatum: 2/9 2019
Schemalagd studietid: mån-fre.

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna avslutas den 7 juni 2019.

Arkitekturskolan STHLM

Ettelva arkitekter