Arkitekturskolan STHLM - inrednings- och byggnadsarkitekturutbildningen i Stockholm - Arkitekturskolan STHLM

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Arkitekturskolan STHLM

Bygg din framtid

På Arkitekturskolan STHLM kan du lära dig grunderna i arkitekturens förtrollande värld. Genom inspiration och kunskap om arkitektur i alla dess former vill vi visa dig att man kan skapa en rikare, mer human, coolare, intelligentare, roligare, tryggare, snyggare och mer hållbar planet med hjälp av arkitektur.

 • Arkitekturutbildningen är studiemedelsberättigad och förbereder dig inför studier på högskola. Vår ettåriga heltidsutbildning ger dig kunskap inom Arkitektur, Inredning, Landskap, Färg och Form och aktuella programvaror.

  Om utbildningen

  Arkitekturutbildningen är studiemedelsberättigad och förbereder dig inför studier på högskola. Vår ettåriga heltidsutbildning ger dig kunskap inom Arkitektur, Inredning, Landskap, Färg och Form och aktuella programvaror.

 • Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen på Arkitekturskolan STHLM. Sista ansökningsdag är den 4 juni. Välkommen med din ansökan!

  Om ansökan

  Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen på Arkitekturskolan STHLM. Sista ansökningsdag är den 4 juni. Välkommen med din ansökan!

 • Vi öppnar dörrarna till våra ateljéer för dig som är nyfiken på Arkitekturutbildningen. Träffa lärare och våra studerande, se vad vi gör en helt vanlig dag, titta på våra fina lokaler och tidigare projekt. Varmt välkommen!

  Välkommen på Öppet hus 14 maj

  Vi öppnar dörrarna till våra ateljéer för dig som är nyfiken på Arkitekturutbildningen. Träffa lärare och våra studerande, se vad vi gör en helt vanlig dag, titta på våra fina lokaler och tidigare projekt. Varmt välkommen!

 • Vernissage den 31/5 kl. 16-19 på Kungstensgatan 45. Arkitekturskolan STHLM visar vårprojektet 2018 Centrum för hållbarhet som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuniversitetets Konst-och kulturutbildningar ingår.

  Vårprojektet 2018

  Vernissage den 31/5 kl. 16-19 på Kungstensgatan 45. Arkitekturskolan STHLM visar vårprojektet 2018 Centrum för hållbarhet som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuniversitetets Konst-och kulturutbildningar ingår.

 • ETTELVAs fadderverksamhet ger våra studenter en verklighetsförankring och kontakter. Bland annat innefattar verksamheten gemensamma projekt, handledning och bildstipendier.

  Samarbete med ETTELVA

  ETTELVAs fadderverksamhet ger våra studenter en verklighetsförankring och kontakter. Bland annat innefattar verksamheten gemensamma projekt, handledning och bildstipendier.

 • Nu är vinnaren av årets bildstipendium utsedd! Stort grattis till Anna Engströmsom vann med sitt bidragÖvergångar!

  Vinnare av ETTELVAs bildstipendium 2017

  Nu är vinnaren av årets bildstipendium utsedd! Stort grattis till Anna Engströmsom vann med sitt bidragÖvergångar!

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag är 4 juni 2018.

Läsåret 2018/19:
Utbildningen startar 3/9 2018 och avslutas 7/6 2019.
Schemalagd studietid: Mån-fre.

Instagram

Toggle module

Facebook

Toggle module

Facebook

Arkitekturskolan STHLM

Samarbetspartners

Toggle module

 Ettelva arkitekter

Logga Graphisoft

ArkDes