Du är här:
Om Skara Skolscen

Skara Skolscen har hela Sverige som upptagningsområde.

Utbildningen förbereder eleverna på de krav som ställs på professionella skådespelare. Vårt mål är att stimulera elevens personliga utveckling. Samtidigt läggs stor vikt vid såväl självständigt arbete som samarbetsförmåga.

Konceptet från grundaren Carl Erik Proft genomsyrar än idag Skara skolscens verksamhet - ett litet antal elever ger större resultat per elev.

Jubileumsskrift

I samband med Skolscenens 40-årsjubiléum 2002 gavs en jubileumsskrift ut. Den berättar bl.a. lite om skolans historia och tankar från tidigare elever. Foldern uppdaterades 2012 då skolan firade 50 år. Är du intresserad av den så hör av dig till kansliet.

E-post: info.skaraskolscen@folkuniversitetet.se
Adress: Folkungagatan 5, 532 35 Skara

Folkungagatan 5, Skara

Sagt om oss

Toggle module

Läs mer om vad tidigare elever har haft att säga om utbildningen vid Skara Skolscen!