Du är här:
Vår utställning 2018

Vårprojekt 2018

Vernissage 31/5 kl. 16-19. Konstskolan har i sitt vårprojekt arbetat med Arkivet över minnenas spår. Utställningen ingår som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuniversitetets Konst- och kulturutbildningar ingår.

Konstskolan visar projektet Arkivet över minnenas spår. De studerande har individuellt arbetat tematiskt med frågor som berör minnen och arkiv. Minnen är något vi alltid bär med oss som kollektiv och individer. Arkivet ger sken av att representera en verklighet men är ofta en subjektiv kurerad version av ett skeende i det förflutna. Hur ser vi på minnet i dagens digitala värld – där nästan allt vi gör och alla spår vi lämnar efter oss, arkiveras på externa minnen där ingenting glöms bort?

Utställningen pågår 31/5–5/6 på Kungstensgatan 45, som en del av Vår utställning i vilken avgångsklasserna i fem Konst- och kulturutbildningar visar sina arbeten.

Välkommen!

Mer om VÅR UTSTÄLLNING

Viktiga datum

Toggle module

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna startar 3 september 2018 och avslutas 7 juni 2019.
Schemalagd studietid: Mån-fre.