Du är här:
Kupolen Konstskolan Folkuniversitetet

Kom och besök oss!

Konstskolan har Öppet hus måndag den 14 maj kl. 14-16.30. För dig som är intresserad av att utbilda dig inom konst, design och formgivning är det ett utmärkt tillfälle att träffa lärare och våra studerande som arbetar för fullt med sina slutprojekt i våra fantastiska ateljéer. Hoppas att vi ses!

Var? Kungstensgatan 45, plan 7

När? Måndag den 14 maj kl. 14.00-16.30

Tips! Ta med en kompis - utbildningarna på Arkitekturskolan och Silversmide & Smyckesdesign har Öppet hus samtidigt i sina lokaler på Kungstensgatan 45 och i smedjan på Drottninggatan.

Ps. Om du inte har möjlighet att komma den 14 maj så kontakta Jacob Erixson som är vår huvudlärare, jacob.erixson@folkuniversitetet.se - så kommer ni överens om en annan tid som passar.

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag är 4/6 2018.

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna startar 3 september 2018 och avslutas 7 juni 2019.
Schemalagd studietid: Mån-fre.