Förändring - Konstskolan

Du är här:
Förändring

Besök vår utställning Förändring, på Bagarmossens Folkets Hus den 17 mars - 5 april. Vernissage lördagen den 17 mars kl. 14-17. De studerande på Konstskolan har med utgångspunkt från olika platser i Bagarmossen arbetat fram förslag på offentlig konst kring temat förändring. Välkommen!

Projektet kommer visas i form av modeller, skisser och digitala fotomontage i samband med att Bagarmossens Folkets Hus genomgår en omfattande renovering.

"En plats definieras av människorna som brukar den. När konsten på detta sätt möter samhället kan intressanta diskussioner och möten uppstå, skapa en känsla av samhörighet och ge nya perspektiv
på en plats
." - Jacob Erixson, huvudlärare på Konstskolan.

Vernissage lördagen den 17 mars, kl. 14-17.

Utställningen pågår från lördagen den 17 mars - torsdagen den 5 april.
Öppettider: tisdag - fredag kl. 12-18.

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag har passerat men du
är välkommen att lämna in en sen ansökan
som vi behandlar i mån av restplatser.

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna startar 3 september 2018 och avslutas 7 juni 2019.
Schemalagd studietid: Mån-fre.