Konstskolan - utrymme för kreativitet - Konstskolan

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Konstskolan

Konstskolan - Möjligheter att skapa

Vill du utveckla ditt konstnärliga skapande? Behöver du arbetsprover för att söka vidare till högskola för att bli konstnär, designer eller grafisk formgivare? På Konstskolan får du grundläggande kunskaper och möjlighet att hitta just ditt uttryckssätt. 

Hos oss får du en bred konstnärlig utbildning inom olika ämnen. Förutom de gedigna baskunskaperna lägger vi stor vikt vid att du ska hitta ditt eget personliga uttryckssätt. Vi är övertygade om att alla människor kan uttrycka sig i bild och form bara de får utrymme och bra handledning.

Konstskolans utbildningar förbereder dig inför studier på högskola. De är godkända av Myndigheten för Yrkeshögskolan, studierna är på heltid och berättigar till studiemedel från CSN. Det är nu möjligt att få studiemedel redan från 18 år. 

 • Utbildningen strävar efter att utveckla ditt individuella seende och din känsla för färg och form. Målet är att skapa förutsättningar för dig att söka vidare till högskolor inom bland annat konst, design, produktdesign, grafisk form och reklam i Sverige och internationellt. Utbildningen är meriterande då du söker till vår utbildning Projektkonst i Visby.

  Konst och Design - Stockholm

  Utbildningen strävar efter att utveckla ditt individuella seende och din känsla för färg och form. Målet är att skapa förutsättningar för dig att söka vidare till högskolor inom bland annat konst, design, produktdesign, grafisk form och reklam i Sverige och internationellt. Utbildningen är meriterande då du söker till vår utbildning Projektkonst i Visby.

 • Utbildningen Konstnärlig grundutbildning i Visby är inställd. Är du intresserad av att gå en grundutbildning i konst så hänvisar vi till Konstskolan i Stockholm som har sista ansökningsdag den 8 augusti. 

  Konstnärlig grundutbildning - Gotland

  Utbildningen Konstnärlig grundutbildning i Visby är inställd. Är du intresserad av att gå en grundutbildning i konst så hänvisar vi till Konstskolan i Stockholm som har sista ansökningsdag den 8 augusti. 

 • Utbildningen Projektkonstutbildning i Visby är inställd. Är du intresserad av att gå en utbildning i konst så hänvisar vi till Konstskolan i Stockholm som har sista ansökningsdag den 8 augusti.

  Projektkonstutbildning - Gotland

  Utbildningen Projektkonstutbildning i Visby är inställd. Är du intresserad av att gå en utbildning i konst så hänvisar vi till Konstskolan i Stockholm som har sista ansökningsdag den 8 augusti.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Sista ansökningsdag Konstskolan i Stockholm: 8 augusti 2016
Schemalagd studietid: Måndag-fredag

Till Ansökan

Kunskap förändrar

Toggle module

Dennis om att hitta sitt konstnärliga uttryck

Läs även intervjun med Dennis i tidningen Södra Sidan.

Studera konst på deltid

Toggle module

Folkuniversitetet i Stockholm har även längre kurser i konst, Kvällslinjen och Stora konstkursen

Läs mer

Följ oss på Facebook

Toggle module
Facebook

Konstskolan i Stockholm

Facebook Konstskolan på Gotland

Konstskolan på Gotland