Konstskolan - utrymme för kreativitet - Konstskolan

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Konstskolan

Möjligheter att skapa

Behöver du arbetsprover för att söka vidare till högskola för att bli konstnär, designer eller grafisk formgivare? Konstskolan ger dig kunskaper och möjligheter att hitta just ditt uttryckssätt.

 • Välj mellan utbildningarna Konstnärlig grundutbildning, Konst och Design, och Projektkonst. Utbildningarna är alla ettåriga heltidsutbildningar som berättigar till studiemedel. 

  Konstskolans utbildningar

  Välj mellan utbildningarna Konstnärlig grundutbildning, Konst och Design, och Projektkonst. Utbildningarna är alla ettåriga heltidsutbildningar som berättigar till studiemedel. 

 • Välj mellan utbildningarna Konst och Design, Konstnärlig grundutbildning och Projektkonstutbildning. Utbildningarna är alla ettåriga heltidsutbildningar som berättigar till studiemedel.

  Om ansökan

  Välj mellan utbildningarna Konst och Design, Konstnärlig grundutbildning och Projektkonstutbildning. Utbildningarna är alla ettåriga heltidsutbildningar som berättigar till studiemedel.

 • Om du är nyfiken på våra utbildningar så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det i våra fina lokaler.

  Besök oss i Kupolen

  Om du är nyfiken på våra utbildningar så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det i våra fina lokaler.

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag är 4/6 2018.

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna startar 3 september 2018 och avslutas 7 juni 2019.
Schemalagd studietid: Mån-fre.

Instagram

Toggle module

Kunskap förändrar

Toggle module

Dennis Doulee - om Konstskolan, konst och kvantfysik.

Läs även intervjun med Dennis i tidningen Södra Sidan.

Facebook

Toggle module
Facebook

Konstskolan i Stockholm