Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Ann Petersson Malmstedt

Ann Petersson Malmstedt

Lärare på Konstnärlig fördjupning (KOF) och i måleri på Konstnärlig grundläggande utbildning (KG)

Titel: Lärare i måleri

Med konstens redskap kan vi närma oss världen på nya sätt. Perspektiv kan skiftas och gränser överskridas. I min undervisning vill jag förmedla mina erfarenheter, stödja konstnärligt engagemang, erbjuda en konstruktivt kritisk blick och ständigt ompröva konstens betydelse.

I mitt egna konstnärliga arbete är jag både road och oroad av att undersöka hur tillvaron kan oscillera mellan det förutfattade och det obekanta. Jag rör mig inkonsekvent och gränslöst mellan olika medier och finner t ex film, ljud och text lika engagerande som klassisk bild. Inom musik och scen samarbetar jag med konstmusiker i olika produktioner.

Jag är utbildad på Hovedskous Målarskola, Konsthögskolan Valand samt har därefter kompletterat mitt kunskapsfält med medieproduktion, filosofi och konstteori.

Sök KV Konstskola

Toggle module

Öppen Kroki

Toggle module

Öppen kroki för allmänheten 

Alla onsdagar kl 18:30-20:30 under perioden 4/9 - 4/12. Ingen kroki höstlovsveckan den 30/10. Ta med papper och pennor! Pris: 60 kr ordinarie, 30 kr studerande/pensionär. Vi säljer också förköpskort à fem gånger. Endast kontanter då vi inte har swish! 

 

Följ oss i sociala medier

Toggle module

KV konstskola på Facebook KV konstskola på Instagram

KV Konstskola

Doktor Saléns gata 14–22
413 22 Göteborg
031-10 65 85