Du är här:

Fotoskolan STHLM Portfolio Review 2018

Det är viktigt att prata om sina bilder! Ska du söka till en fotografisk utbildning med inriktning fotografi eller bildbehandling under 2018? Vi hjälper dig!

En av Fotoskolan STHLMs lärare går under ca 10-15 minuter igenom dina bilder tillsammans med dig och diskuterar innehåll, nivå och teknik. Du får kommentarer om vad du behöver bli bättre på och vad som är dina styrkor.

Vår Portfolio Review är kostnadsfri och öppen för sökande till alla typer av utbildningar, inte bara våra egna.

Portfolio Review på Kungstensgatan i Stockholm

Boka tid genom att mejla mikael.cronwall@folkuniversitetet.se senast den 26 januari 2018. Ange vilken dag och ungefärlig tid du önskar. Tag med dig cirka 10 bilder på papper, dator eller iPad.

Välj mellan följande dagar:
5 februari klockan 14.00-18.00
6 februari klockan 16.00-20.00

På Kungstensgatan 45, sal 220.

Portfolio Review Skype

Under februari 2018 kommer vi att erbjuda möjlighet till Portfolio Review via Skype. Skicka 10 bilder i jpeg-format till mikael.cronwall@folkuniversitetet.se senast den 26 januari 2018 så återkommer vi med dag och tid.

Deltagande lärare i Portfolio Review 2018:

- Sara Arnald

- Love Lanner

- Erik Thor

- Mats Andrén

- Mikael Cronwall

Heltidsutbildningar

Viktiga datum

Toggle module

Nästa utbildningsstart för våra yrkeshögskoleutbildningar är hösten 2019. Mer information om ansökan kommer inom kort.

Rundtur på Fotoskolan STHLM

Nobel Creations 2017