Du är här:

Nobel Creations 2017

Publicerad: 2017-11-29 15:33

Fotoskolan STHLM har i samarbete med Nobel Center producerat tre fotografiska utställningar för Nobel Creations – Nobelpriset 2017. 17 studerande vid Yrkeshögskoleutbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf har gjort fria konstnärliga tolkningar av årets Nobelpris.

Relaterad information

"Nobel Creations är ett bra exempel på ett Art & Science-projekt, där konst och vetenskap utforskar och stärker varandra.", säger Mikael Cronwall, utbildningsansvarig för Fotoskolan STHLM.

Medverkar i Nobel Creations – Nobelpriset 2017 gör också studenter från Kungl. Musikhögskolan som komponerat musik vilken framförs live på bland annat Nobelmuseet och Beckmans Designhögskola som skapat modekreationer som ställs ut på Kungl. Musikhögskolan.

Fotoutställningarna visas på:

• Konserthuset den 1-20 december 2017.
  • I Skrapan den 1 december 2017 till den 7 januari 2018.
  • Folkuniversitetets Galleri K45, Kungstensgatan 45, med vernissage den 11 december kl. 16:00.

Medverkande studerande:

Alice Åkerblom
Alexandra Schuman
Alma Bengtsson
Amanda Gylling
Anna Nordlander
Fredrika Eriksson
Frida-My Sundqvist
Gina Mannberg
Johan Nilsson
Julia Rajkovic
Melina Reid
Martin Beck
Olivia Walter Arte
Per Björklund
Sanna Krantz
Åsa Glifberg
Åsa Haleby

Utställningarna har producerats av Fotoskolan STHLM i samarbete med Big Image Systems AB.

Fotograf: Mats Andrén