Sök Meny
Patrik Jonsson

Patrik Jonsson

Titel: Huvudlärare i Inredning, Inredningsarkitekt
E-post: patrik.jonsson@folkuniversitetet.se

Patrik Jonsson har en magisterexamen från Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg på linjen för inredningsarkitektur. De förberedande studierna genomfördes på  Domens konstskola under två år.

Inom det pedagogiska området har han erfarenhet från flera gymnasier som bildlärare utöver sin långa tid på Art College. Patrik arbetar även på frilansbasis med uppdrag och egen design.

Du som varit med om att bygga upp hela utbildningen från kurser till heltidsutbidlning - vad är det som har fått dig att stanna så länge på Art College?

Det som fått mig att stanna så länge är just detta – att det funnits utrymme för mig att vara med och bygga upp utbildningen från grunden. Jag har känt mig delaktig i arbetet på alla nivåer. Man får möjlighet att använda många av sina talanger om man arbetar på Art College!

Hur ser du på framtiden för din egen del, både ur frilansperspektiv och som pedagog?

Jag har aldrig betraktat jobbet på Art College som ett ”brödjobb”, det är en del av min designvardag. Att designa en utbildning har stora likheter med att designa tex en stol. Båda delarna är rätt krävande men eftersom undervisningen är så berikande så fungerar det. Vi kommer att bli ännu mer etablerade än vi är idag med vår utbildning och hela skolan är på väg att etableras inom utbildningssystemet.

Patrik Jonsson är anställd på Art College sedan våren 2003.

Kontaktinformation:

patrik.jonsson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Vår personal

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg