Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Inredning och design

Stockholm Furniture Fair 2015

Inredning och design

Vår heltidsutbildning i Inredning & design har etablerat sig som en viktig utbildning inom området. Vi vänder oss till dig som vill skaffa dig en plattform inför vidare studier på Högskolan för Design och Konsthantverk, Konstfack, Beckmans eller motsvarande. Utbildningen fungerar även för dig som vill fortbilda dig eller starta egen verksamhet.

Vi tror att du som tänker söka till oss också vill vidare till högre utbildning efter ett år på Art College. Vi ser gärna att du är klar med din treåriga gymnasieskola. Att ha grundläggande kunskaper i färg och form är en förutsättning för att kunna söka men vi ser också gärna goda datorkunskaper. Antagning till utbildningen sker med hjälp av intervju och arbetsprover.

Innehåll

Utbildningen innehåller flera olika delämnen under de fyra huvudämnesområdena, design, ritteknik, kommunikation och färg och form. Vill du veta mer kan du läsa vidare på länkarna till respektive kursplan.

Utbildningen omfattar 40 veckor under perioden 17 augusti 2015 till 17 juni 2016.

Ekonomi och kursavgift

Utbildningen berättigar till studiemedel. Extra studiemedel kan sökas för merparten av kursavgiften som är 69.000:-. Glöm inte att räkna med kostnader för ditt eget arbets- och förbrukningsmaterial och litteratur. Läs vidare om merkostnadslån på www.csn.se

Utbildningen är godkänd av Myndigheten för yrkeshögskolan som en konst- och kulturutbildning.

Ansökan

Du är välkommen att anmäla dig fram till 15 april 2015 då vi också vill ha dina arbetsprover. Att ansöka till skolan kostar 100 :- och du förbinder dig inte till några som helst kostnader utöver det innan du eventuellt blivit antagen och tackat ja till din plats. Antagningsintervjun äger sedan preliminärt rum i vecka 18 eller 19, men vi kommer att skicka ut exakt information till dig med tider och datum efter vi fått dina arbetsprover.

Intervjun sker på Folkuniversitetets Art College, Första Långgatan 16 B i Göteborg. Då får du träffa lärare, utbildningsledare och se våra undervisningslokaler. Besked om antagning lämnas snarast efter genomförd intervju.

Arbetsprover!

Känn dig varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Utbildningar

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg

Tipsa oss!

Toggle module