Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Peter - bortom asfalten

Peter - bortom asfalten

Peter Berne läser den 1-åriga heltidsutbildning i Inredning design. Utbildningen vänder sig till dig som vill skaffa dig en plattform inför vidare studier på Högskolan för Design och Konsthantverk, Konstfack, Beckmans eller motsvarande.

Hej Peter. Kan du berätta om varför du går på utbildningen ”Inredning och Design” på Art College?

Tidigare arbetade jag som projektledare på ett asfaltsföretag. Med tiden så kände jag att det inte var tillräckligt utvecklande. Jag har alltid tyckt om att skissa och tänka fram kreativa modeller för bland annat möbler och hus. Jag kände att det var dags att ta det ett steg vidare och lägga mera tid på mitt eget skapande.

Här på skolan får jag lära mig nya tekniker och prova mig fram på flera olika områden. Jag har bland annat fått ett ökat intresse för arkitektur.

Det är skitskoj! Och det känns som om jag lär mig mycket på att formulera och förklara för andra vad jag försöker åstadkomma. Det blir en kreativ process och en ständigt pågående dialog med de andra i gruppen.

Lärarna är underbara. De har mycket erfarenhet från arbetslivet och kan koppla samman teori med praktik på ett bra sätt.

Läs mer om Art College utbildning Inredning och design?