Du är här:
Vår utställning 2017

Filmvisning den 31/5 kl. 16-19

Animationsakademien gästspelar på Kungstensgatan 45 i Stockholm, torsdagen den 31/5 kl.16:00-19:00. På Vår utställning visar avgångseleverna på fem konst- och kulturutbildningar upp sina arbeten.

Animationsakademiens andraårselever visar sina slutproduktioner. Dessutom visar våra förstårselever en del av det de arbetat med under det gångna läsåret. Bland filmerna finns både stop motion, klassiskt tecknad animation och 3D.

Avgångsfilmerna handlar i år om allt från möten i skogen till intergalaktiska städfirmor och postapokalyptiska nyhetsprogram.

Kom förbi och ta en titt!

Ps. Om du vill se filmerna i bioformat, välkommen till Biograf Tellus den 2 juni, visningar kl.17 och kl.19. Fri entré!

Viktiga datum och tider

Toggle module

Sista ansökningsdag: 4 juni 2018.

Utbildningen 2018/20:
Utbildningen startar 3/9 2018 och avslutas 5/6 2020.
Schemalagd studietid: mån-fre.

Se våra filmer på Vimeo