Du är här:
Avslutningsvisning 2018

Animationsakademiens studerande visar sina slutproduktioner efter två års studier. Fredagen den 1 juni kl. 17 och 19 på Biocafé Tellus, Vattenledningsvägen 46, T-bana Midsommarkransen. Välkommen!

Årets filmer är gjorda i en mängd olika tekniker - från klassiskt handtecknad animation och stop motion till avancerade riggar i AfterEffects. I filmerna ryms vargar, levande kastanjer och dystopiska science fiktion-scenarier. Det är en samling unika kortfilmer som speglar de studerandes personliga och kreativa uttryck samt skolans bredd inom animerat filmberättande.

De studerande år två är: Lovisa Björling, Nicolle Castillo, Victor Ganebrant, Miki Gzaiel Claesson, Danait Habtezion, Petter Iwanowski, André Johansson, Evgenios Kotanidis, Fanny Lithén, Margarita Nilsson, Martin Ohlsson, Pella Olsson, Shiva Ramzishohreh och Alexandra Singer.

De som studerar sitt första år på utbildningen Animation och experiment visar också upp vad de arbetat med under året.

Fri entré. Fiket är öppet. Välkommen!

Viktiga datum och tider

Utbildningen 2018/20:
Utbildningen startar 3/9 2018 och avslutas 5/6 2020.
Schemalagd studietid: mån-fre.

Se våra filmer på Vimeo