Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Animationsakademien

Animationsakademien

På Animationsakademiens utbildning Animation och Experimentfilm lär du dig att bli en filmskapare med animation som verktyg. Du hittar oss vid Telefonplan i Hägersten strax utanför Stockholm.

  • Animation och experimentfilm är en unik tvåårig studiemedelsberättigad heltidsutbildning där du får färdigheter och kunskaper för att arbeta med de flesta typer av animation, allt från klassisk tecknad film till datorbaserad animationoch stop motion.

    Om utbildningen

    Animation och experimentfilm är en unik tvåårig studiemedelsberättigad heltidsutbildning där du får färdigheter och kunskaper för att arbeta med de flesta typer av animation, allt från klassisk tecknad film till datorbaserad animationoch stop motion.

  • Det är inte försent! Vi har fått några lediga platser till år ett och två. Har du redan stor erfarenhet av att animera i stop motion, cell och digitalt? Sök direkt till andra året och jobba med din egen animerade produktion.

    Om ansökan

    Det är inte försent! Vi har fått några lediga platser till år ett och två. Har du redan stor erfarenhet av att animera i stop motion, cell och digitalt? Sök direkt till andra året och jobba med din egen animerade produktion.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Utbildningen 2018/20:
Utbildningen startar 3/9 2018 och avslutas 5/6 2020.
Schemalagd studietid: mån-fre.

Se våra filmer på Vimeo

Toggle module

Instagram

Toggle module

Samarbetspartners

Toggle module
REX
Natur & Kultur

Facebook

Toggle module
Facebook

Animationsakademien