Du är här:
Dansföreställningar 30 nov_2019

Världens djur

Kom och se dansglädje på riktigt! Våra deltagare i olika dansgrupper för 6-12 åringar visar upp vad de hållit på med under hösten. Ni kommer att få se balett, street, hiphop, jazz och breaking.

Programmet i föreställningarna är olika, vilket innebär att det inte är samma grupper som medverkar i alla föreställningarna.

När: Lördag 30 november kl. 12.00, 14.45 och 17.30
Var: Folkungaskolans Aula, Folkungagatan 20.

Biljettförsäljning: biljetter säljs endast via Nordtic, från måndag 4/11 kl. 17.00. Se "Köp biljetter" här på sidan,

Pris: 100:- vuxna, 50:- barn (under 15 år).

Observera! Endast förköp - ingen biljettförsäljning på plats.

Varmt välkommen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mer information:

• Föreställningarna äger rum på Folkungaskolan, Folkungagatan 20 (entré från huvudbyggnadens baksida, vid p-platsen).
  • Föreställningens längd är ca 30 min och innehåller höga ljud.
  • Lokalen är tillgänglighetsanpassad.
  • Platserna är onumrerade.
  • Insläpp ca 15 minuter innan föreställningen börjar.
  • Barnbiljett gäller 0 -15 år.
  • Barnvagn är inte tillåten i aulan.

Dansstudion Folkuniversitetet Linköping

Toggle module