Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Linnea Carlsson

Linnea Carlsson

Dansen blev väldigt viktig för mig eftersom att den har hjälpt mig uttrycka känslor som jag själv inte kunnat sätta ord på.

Lärare: Barndans

Det viktigaste för mig är att mina elever ska ha roligt och finna dansglädje. Att de ska känna sig trygga och att få uttrycka sig på olika sätt genom dansen. 
 
Jag är uppväxt i Bullmark och flyttade sedan vidare till Norum när jag började 5:an på Sävar skola. Alla spelade fotboll och innebandy och självklart började jag också göra det då. Det var ingen som någonsin nämnde dans, förrän jag fick frågan om att vara dansassistent på funkykidz och det var då jag kände att dans var något för mig. Jag valde då Umeås Internationella Gymnasiums scenprogram där jag kunde kombinera dans och sång. Sen har jag också fått möjligheten att vara dansassistent på Balettakademien här i Umeå. 
Dansen blev väldigt viktig för mig eftersom att den har hjälpt mig uttrycka känslor som jag själv inte kunnat sätta ord på. Jag har provat på jazz, contemporary, modernt och balett och jag kan helt ärligt inte säga vilken stil jag gillat mest.

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module