Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Filippa Platou

Filippa Platou

Filippa undervisar i jazz för barn på Balettakademien Umeå.

Danslärare: Jazz
E-post: baumea@folkuniversitetet.se

Jag har dansat sedan 5 års ålder, främst på Balettakademien i Stockholm och Lidingö Danscenter. Under de ca. 20 åren har jag prövat en mängd olika stilar, allt från jazz/show, modernt och balett till feminine vibe, house och disco. Det jag i huvudsak har fokuserat på har varit jazz och feminine vibe, och det är just jazz/show jag undervisar mest i för tillfället.

Jag flyttade upp till Umeå hösten 2017 och läser nu på Psykologrogrammet med inriktning mot Idrott, så att få jobba med dansare och idrottare tycker jag är väldigt spännande och utvecklande. Innan jag kom hit till Balettakademien Umeå har jag undervisat i 2,5 år nere i Stockholm, och är glad att få fortsätta med alla härliga dansare här uppe!

Det viktigaste för mig i dansundervisningen är att alla kan känna sig bekväma, och vågar jobba och utvecklas utifrån sin egen nivå. På jazz-klasserna ligger mycket fokus på uttryck och känsla i koreografierna, och i uppvärmningen mer fokus på teknik utifrån balettens grunder. Mycket svett och dansglädje!

Kontaktinformation:
Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module