Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Kajsa Johansson

Kajsa Johansson

Det viktigaste för mig är att du som elev ska känna dansen som en uttrycksform och känna dansglädje. Jagsträvar efter att göra dansen till något personligt samtidigt som vi utforskar musiken, kroppen och nya rörelser. På mina lektioner dansar vi till olika sorters musik. Lugn och lite lyriskt till fartiga och glada låtar.

Lärare: Jazz, Barndans
E-post: kajsa.johansson@folkuniversitetet.se

Vi nöter teknik för att bl.a kunna snurra och hoppa men styrka och kondition är också något jag lägger mycket fokus på. Jag vill öppna nya dörrar inom dansens värld. Jag vill att du ska känna dig fri, glad och att det inte finns något som hindrar dig att utvecklas och uttrycka dina känslor.


Kajsa Johansson heter jag och är född och uppvuxen i Umeå.  Som 7-åring blev jag anmäld till en buggkurs av min mamma utan min vetskap... men jag gillade det.  Jag tror att det var då mitt dansintresse började komma krypandes. När jag var 13 år började jag dansa hip hop och jag kunde inget annat än att älska det, verkligen! Sedan dess har jag aldrig suttit still, jag har dansat modernt, jazz, hip hop, balett och mixer av alla dess slag. Less har jag aldrig blivit då det är dansen som inspirerar och motiverar mig till det mesta i livet.

Gått Umeå Internationella Gymnasium/musikal.

Kontaktinformation:
Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module