Balettakademien Umeå Danslinjen

Danslinjen Show/Musikal

DANSLINJEN, SHOW/MUSIKAL-inriktning.  En heltidslinje, eftergymnasial och förberedande utbildning för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av svett, engagemang, insikter, upptäckter och lyckorus!

Tillsammans gör vi din längtan, dröm och talang till verklighet. Balettakademien har lång erfarenhet och vår utbildning utvecklas ständigt i takt med nya upptäckter inom området. 

Balettakademien Umeås förberedande danslinje är studiemedelsberättigad och drivs på heltid. Under läsåret tränar du i huvudsak jazz inklusive repertoar. Utöver det tränar du balett, improvisation, körsång och teater - totalt 15 klasser i veckan. Du får även inblick i ämnen som komposition, rytmik och mental träning. Regelbundna utvecklingssamtal möjliggör individuell coaching så att du kan utvecklas maximalt utifrån dina förkunskaper och förutsättningar. Under året arbetar eleverna med ett flertal sceniska projekt. Utöver dessa klasser ingår ett Dansakort, värt 3995 kr. Det innebär att du har möjlighet att komplettera det fasta schemat med så många klasser du vill, i tekniker du behöver arbeta med lite mer. Eller med dem som du helt enkelt tycker är allra roligast! Möjlighet till solosång finns.

 

 
Linjen är studiemedelsberättigad, eftergymnasial, förberedande för högre studier och drivs på heltid.

Audition: Digitalt löpande under året fram tom 25 augusti.
Kursstart: Nästa kursstart 25 augusti 2015. 
Kursavgift: 21 000:-/termin. Anmälan gäller ett helt läsår.
Kursveckor: v.35 2015 och avslutas v.21 2016
Krav: Du måste vara fri från sådana fysiska skador som kräver speciell behandling.
Telefon: 090-711431
E-post: balettakademienumea@folkuniversitetet.se
Adress: Balettakademien, Nygatan 43, 903 33 Umeå - du kan skicka din ansökan till denna adress om du inte använder dig av den digitala ansökan.