Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

Små barn, större barn, ungdomar eller vuxna – det bästa vi vet är att få dela dansglädjen. Se leenden spricka upp och ögonglitter tändas när det som nyss verkade omöjligt, äntligen sitter.

På Balettakademien har vi ett stort utbud - från klassisk balett till det senaste. Från små barn till pensionärer, och allt däremellan. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Så scrolla på! Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen till BA!

 • Vi söker dansare - Anmäl dig här

 • Kom och dansa med oss i sommar! Dansläger för barn och ungdomar i skolåldern. BA Dansfestival för vuxna med goda förkunskaper. Drop in-klasser för ungdomar och vuxna under större delen av sommaren. Välkommen till BA i sommar! 

  Sommarkurser 2017

  Kom och dansa med oss i sommar! Dansläger för barn och ungdomar i skolåldern. BA Dansfestival för vuxna med goda förkunskaper. Drop in-klasser för ungdomar och vuxna under större delen av sommaren. Välkommen till BA i sommar! 

 • Här hittar du termiens kuser från 2 år och uppåt. Varmt välkommen!

  Våra danskurser

  Här hittar du termiens kuser från 2 år och uppåt. Varmt välkommen!

 • På kontoret på Nygatan 43 hittar du BAs klädshop! Välkommen in!

  Danskläder

  På kontoret på Nygatan 43 hittar du BAs klädshop! Välkommen in!

 • BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har olika alternativ och inriktningar från 10 år och uppåt. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

  BA Linjer - för dig som vill satsa på dans!

  BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har olika alternativ och inriktningar från 10 år och uppåt. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

 • Information inför och under terminens gång

  Bra att veta

  Information inför och under terminens gång