Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

Små barn, större barn, ungdomar eller vuxna – det bästa vi vet är att få dela dansglädjen. Se leenden spricka upp och ögonglitter tändas när det som nyss verkade omöjligt, äntligen sitter.

 På Balettakademien har vi ett stort utbud - från klassisk balett till det senaste. Från små barn till pensionärer, och allt däremellan. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Så scrolla på! Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen till BA! 

.

 • Kvar i stan i sommar? Kom och häng med oss på BA! BA After Beach -  öppna klasser två kvällar i veckan. Härliga, fartfyllda klasser - bara att hänga på! Drop in - köp vårt klippkort eller betala per gång.

  BA After Beach - öppna klasser v.28-31

  Kvar i stan i sommar? Kom och häng med oss på BA! BA After Beach -  öppna klasser två kvällar i veckan. Härliga, fartfyllda klasser - bara att hänga på! Drop in - köp vårt klippkort eller betala per gång.

 • Här hittar du terminens utbud av danskurser för stor och liten - från pyttedans för 2-åringar till dansträning för pensionärer och allt däremellan! Balett, jazz, modernt, hiphop - scrolla dig fram bland våra kurser! 

  Se alla kurser - boka

  Här hittar du terminens utbud av danskurser för stor och liten - från pyttedans för 2-åringar till dansträning för pensionärer och allt däremellan! Balett, jazz, modernt, hiphop - scrolla dig fram bland våra kurser! 

 • DANSLINJEN - Ettårig studiemedelsberättigad yrkesförberedande danslinje på heltid  för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av energi och engagemang, insikter och upptäckter, svett och lyckorus!

  Danslinjen - dansa ett år på heltid!

  DANSLINJEN - Ettårig studiemedelsberättigad yrkesförberedande danslinje på heltid  för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av energi och engagemang, insikter och upptäckter, svett och lyckorus!

 • BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har olika alternativ och inriktningar från 10 år och uppåt. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

  BA Linjer - för dig som vill satsa på dans!

  BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har olika alternativ och inriktningar från 10 år och uppåt. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

 • Vanliga frågor och svar.

  Bra att veta

  Vanliga frågor och svar.

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module
Instagram
Toggle module

Våra partners

Toggle module

Balettakademien GöteborgBalettakademien StockholmMusikalakademienNorrlandsoperan