Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

Små barn, större barn, ungdomar eller vuxna – det bästa vi vet är att få dela dansglädjen. Se leenden spricka upp och ögonglitter tändas när det som nyss verkade omöjligt, äntligen sitter.

Som BA-lärare vet vi hur det känns att vara nybörjare. Nya steg, tekniker och danser erövras snabbt av några, medan andra behöver mer tid och träning.  Det är därför vi har ett så stort utbud. Från klassisk balett till det senaste. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Så scrolla på! Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen till BA!

 • BA Sportlov – whoiiii! Börja lovet med att dansa hos oss!  Kan lixom inte bli bättre! 7 - 9 mars är dagarna som gäller! Peppade lärare har klasserna! Grymma elever deltar! Det vill du inte missa – kom och häng med oss! Bäst av allt, det kostar bara 100 kr. Du som är VIP=gratis.

  Sportlovskurser

  BA Sportlov – whoiiii! Börja lovet med att dansa hos oss!  Kan lixom inte bli bättre! 7 - 9 mars är dagarna som gäller! Peppade lärare har klasserna! Grymma elever deltar! Det vill du inte missa – kom och häng med oss! Bäst av allt, det kostar bara 100 kr. Du som är VIP=gratis.

 • Här hittar du vårt kursutbud. För alla åldrar och nivåer. Välkommen till en ny spännande danstermin!

  Se alla kurser - boka

  Här hittar du vårt kursutbud. För alla åldrar och nivåer. Välkommen till en ny spännande danstermin!

 • DANSLINJEN - En yrkesförberedande danslinje på heltid  för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av energi och engagemang, insikter och upptäckter, svett och lyckorus!

  Danslinjen

  DANSLINJEN - En yrkesförberedande danslinje på heltid  för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av energi och engagemang, insikter och upptäckter, svett och lyckorus!

 • Vanliga frågor och svar.

  Bra att veta

  Vanliga frågor och svar.

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module
Facebook
Toggle module
Instagram
Toggle module

Våra partners

Toggle module

Balettakademien GöteborgBalettakademien StockholmMusikalakademienNorrlandsoperan