Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

Små barn, större barn, ungdomar eller vuxna – det bästa vi vet är att få dela dansglädjen. Se leenden spricka upp och ögonglitter tändas när det som nyss verkade omöjligt, äntligen sitter.

Som BA-lärare vet vi hur det känns att vara nybörjare. Nya steg, tekniker och danser erövras snabbt av några, medan andra behöver mer tid och träning.  Det är därför vi har ett så stort utbud. Från klassisk balett till det senaste. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Så scrolla på! Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen till BA!

 • 3 oktober

  Umeå Fashion Week

  3 oktober

 • Drop in med Saba -  En härlig dansboost du INTE vill missa! Vi kör 90 intensiva och roliga minuter och inte svårare än att du kan kliva rakt in i dansen! Du kan komma alla dagar eller bara några, men kom...!

  Drop in med Saba

  Drop in med Saba -  En härlig dansboost du INTE vill missa! Vi kör 90 intensiva och roliga minuter och inte svårare än att du kan kliva rakt in i dansen! Du kan komma alla dagar eller bara några, men kom...!

 • Den 11 november gästas BA av Sveriges i särklass bästa dansinstruktör och koreograf i pardans. Du kommer att lära dig bemästra dansgolvet samtidigt som ni kommer att ha grymt kul tillsammans!

  Tobias Karlsson

  Den 11 november gästas BA av Sveriges i särklass bästa dansinstruktör och koreograf i pardans. Du kommer att lära dig bemästra dansgolvet samtidigt som ni kommer att ha grymt kul tillsammans!

 • Här hittar du vårt kursutbud. För alla åldrar och nivåer. Välkommen till en ny spännande danstermin!

  Se alla kurser - boka

  Här hittar du vårt kursutbud. För alla åldrar och nivåer. Välkommen till en ny spännande danstermin!

 • Vanliga frågor och svar.

  Bra att veta

  Vanliga frågor och svar.