Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

Hos oss på Balettakademien vill vi att du ska få vara dig själv, hitta ett eget uttryck och utveckla dina kunskaper samtidigt somdu har roligt - oavsett vilken nivå du befinner dig på så har Balettakademien dans för alla! Vi kommer att göra vårt allra bästa för att du ska trivas. Vårt motto är:               I framkant - Lustfyllt - Utvecklande

 • Här hittar du vårt kursutbud. För alla åldrar och nivåer. Välkommen till en ny spännande danstermin!

  Se alla kurser - boka

  Här hittar du vårt kursutbud. För alla åldrar och nivåer. Välkommen till en ny spännande danstermin!

 • Kom och dansa med oss! Sommar på Balettakademien - det betyder ny energi, utmaning och inspiration för alla, stora som små. BA Summer Camp = massa dans och kompisar som avslutas med en uppvisning. Workshop 16+ = Intensivkurser för grymma lärare.  BA After beach, ta öppna klasser och kom när det passar dig.

  Sommarkurser

  Kom och dansa med oss! Sommar på Balettakademien - det betyder ny energi, utmaning och inspiration för alla, stora som små. BA Summer Camp = massa dans och kompisar som avslutas med en uppvisning. Workshop 16+ = Intensivkurser för grymma lärare.  BA After beach, ta öppna klasser och kom när det passar dig.

 • Här hittar du terminens utbud för barn 2-12 år. Kurser i olika åldersgrupper och olika dansstilar. 

  Barn 2-12 år

  Här hittar du terminens utbud för barn 2-12 år. Kurser i olika åldersgrupper och olika dansstilar. 

 • Här hittar du terminens kurser för dig som är mellan 13-16 år! Här finns allt för dig som älskar att dansa, vare sig du är nybörjare eller har dansat länge! Välj mellan kurser i jazz, modernt, lyriskt, musikal, balett, hiphop och streetjazz. Håll koll här så missar du inget!

  Ungdomar 13-15 år

  Här hittar du terminens kurser för dig som är mellan 13-16 år! Här finns allt för dig som älskar att dansa, vare sig du är nybörjare eller har dansat länge! Välj mellan kurser i jazz, modernt, lyriskt, musikal, balett, hiphop och streetjazz. Håll koll här så missar du inget!

 • Här har vi samlat alla våra kurser för vuxna och ungdomar från 16 år och uppåt. Vi erbjuder en mängd olika stilar såsom balett, modernt, jazz, hiphop, dancehall - allt för välutbildade och erfarna danslärare.

  Vuxna 16+

  Här har vi samlat alla våra kurser för vuxna och ungdomar från 16 år och uppåt. Vi erbjuder en mängd olika stilar såsom balett, modernt, jazz, hiphop, dancehall - allt för välutbildade och erfarna danslärare.

 • Vill du dansa i grupper utan ungdomar? Då kan någon av våra kurser "För mer vuxna" passa dig.

  För mer vuxna

  Vill du dansa i grupper utan ungdomar? Då kan någon av våra kurser "För mer vuxna" passa dig.

 • Du har ambition, förutsättningar och älskar att dansa. Vi ger dig möjlighet att utvecklas! Är du intresserad och är mellan 10-11 år, hör av dig!

  Juniordansarlinjen

  Du har ambition, förutsättningar och älskar att dansa. Vi ger dig möjlighet att utvecklas! Är du intresserad och är mellan 10-11 år, hör av dig!

 • Vill du bli grym på street? Då är Streetschool rätt grupp för dig!

  Streetschool

  Vill du bli grym på street? Då är Streetschool rätt grupp för dig!

 • DANSLINJEN, SHOW/MUSIKAL-inriktning.  En yrkesförberedande danslinje på heltid  för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av svett, engagemang, insikter, upptäckter och lyckorus!

  Danslinjen

  DANSLINJEN, SHOW/MUSIKAL-inriktning.  En yrkesförberedande danslinje på heltid  för dig som vill förkovra dig i dans. Ett år fyllt av svett, engagemang, insikter, upptäckter och lyckorus!

 • BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har inriktningar för alla - balett, jazz och för dig som gillar att vara i rampljuset och sjunga, dansa och uppträda. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

  BA Linjer

  BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har inriktningar för alla - balett, jazz och för dig som gillar att vara i rampljuset och sjunga, dansa och uppträda. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

 • För  Balettakademien är det en självklarhet att alla ska ha tillgång till dansglädjen, danslusten och nyfikenheten. Dans är som att andas - livsnödvändigt.

  Gränslös dans

  För  Balettakademien är det en självklarhet att alla ska ha tillgång till dansglädjen, danslusten och nyfikenheten. Dans är som att andas - livsnödvändigt.

 • Balettakademien bedriver en stor fritidsverksamhet i dans, men vi bedriver även en dansutbildning och jobbar med uppdrag. Förutom det anlitas vi ofta för happenings, nedslag och events.

  Event - Happenings

  Balettakademien bedriver en stor fritidsverksamhet i dans, men vi bedriver även en dansutbildning och jobbar med uppdrag. Förutom det anlitas vi ofta för happenings, nedslag och events.

 • Kortkurser, workshops, gästlärare m.m.  Håll koll på den här sidan det kommer mera...

  Workshops

  Kortkurser, workshops, gästlärare m.m.  Håll koll på den här sidan det kommer mera...