Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

Små barn, större barn, ungdomar eller vuxna – det bästa vi vet är att få dela dansglädjen. Se leenden spricka upp och ögonglitter tändas när det som nyss verkade omöjligt, äntligen sitter.

På Balettakademien har vi ett stort utbud - från klassisk balett till det senaste. Från små barn till pensionärer, och allt däremellan. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Så scrolla på! Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen till BA! 

.

 • Vårt mål är att så många som möjligt av våra elever ska få uppleva glädjen med att stå på scen. Varje år sätter vi upp ett antal både mindre och större dansföreställningar!

  Föreställningar HT 2016

  Vårt mål är att så många som möjligt av våra elever ska få uppleva glädjen med att stå på scen. Varje år sätter vi upp ett antal både mindre och större dansföreställningar!

 • Här hittar du terminens utbud av danskurser för stor och liten - från pyttedans för 2-åringar till dansträning för pensionärer och allt däremellan! Balett, jazz, modernt, hiphop - scrolla dig fram bland våra kurser! 

  Se alla kurser - boka

  Här hittar du terminens utbud av danskurser för stor och liten - från pyttedans för 2-åringar till dansträning för pensionärer och allt däremellan! Balett, jazz, modernt, hiphop - scrolla dig fram bland våra kurser! 

 • BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har olika alternativ och inriktningar från 10 år och uppåt. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

  BA Linjer - för dig som vill satsa på dans!

  BA linjer riktar sig till dig med stor passion för dans. Vi har olika alternativ och inriktningar från 10 år och uppåt. För dig som vill satsa heltid på dansen har vi vår ettåriga danslinje.

 • Information inför och under terminens gång

  Bra att veta

  Information inför och under terminens gång