Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Mixtape

Mixtape

Avslutningsföreställning för Danslinjen 2018. Den 31 maj kl. 19, den 1 juni kl. 19 och den 2 juni kl. 15 på Scen Studio Fyra.

Relaterad information

Under ett års tid har de dansat fem dagar i veckan. De har på många olika sätt fått inblick i hur man tränar och vad det innebär att ha dansen som yrke. De har upptäckt, utvecklats och skapat och är nu väl förberedda för att gå vidare. Här får ni se var de står! Föreställningen kommer att bjuda på ett stilmässigt blandat program och presentera både de studerandes egna verk och lärarkoreografier. Här blandas ös med sparsmakat, och med massor av attityd och känsla. Vi bryter barriärer, går över gränser och utmanar oskrivna regler för att utforska rörelse, uttryck och teknik. Nyfikenhet, mod och skaparglädje!

Biljetter köps via ticketmaster.se. Eventuellt resterande biljetter kan köpas på plats en timme före föreställningen. Betala gärna med kort. Observera att det inte går att byta/återlösa köpta biljetter!

Kafé Arte espresso- och pastabar håller öppet i anslutning till föreställningen.

Varmt välkommen!

Kalendarium

Toggle module

Scenkursföreställningar

Toggle module

För dig som gillar strålkastarljus! Alla våra kurser märkta med scen avslutas med en föreställningshelg.

Läs mer om våra scenkursföreställningar

Hyr Scen Studio Fyra

Toggle module

Scen Studio Fyra är Balettakademiens studioscen. Här visas föreställningar med deltagare från våra scenkurser och utbildningar, sommarhappening och internationella gästspel.

Har du ett eget evenemang som du vill visa upp inför publik? Välkommen att hyra vår fina, fullt utrustade föreställningsstudio.

Om Scen Studio Fyra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress