Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Danskalas

Välkommen på kalas i dansens värld!

Bjud dina kompisar på ett kalas där ni får uppleva dans och musik och ha roligt tillsammans! Du kan välja mellan tre olika varianter som alla innehåller 60 minuter dans tillsammans med en av våra danspedagoger. Vi kan ta emot max 20 barn och födelsedagsbarnet får en liten present av oss som minne.

Relaterad information

Danskalas tar sommarlov och startar upp för hösten under vecka 35.  

DANSKALAS - SCHLAGER
Ålder: från 4 år och uppåt
Du och dina kompisar dansar och sjunger till populära schlagerlåtar som alla känner igen! 

DANSKALAS - MASKERAD
Ålder: från 4 år och uppåt
Välj det dansmaskeradtema som du gillar bäst! CIRKUS, DJUNGEL, SJÖRÖVARE, PRINSESSOR, DJUR, SAGOFIGURER, HARRY POTTER eller kanske har du ett eget förslag. Du och dina kompisar klär ut er hemma, tänk på att kläderna ska vara bekväma att dansa i.

DANSKALAS - PROVA PÅ
Ålder: från 7 år och uppåt
Du väljer en dansstil som du vill prova! Det kan vara Afro, Balett, Bollywood, Commercial jazz, Mix it eller Street. För att få den rätta känslan kommer du och kompisarna också att få veta lite mer om dansstilen och till exempel få se typiska kläder/kostymer, rekvisita eller bilder.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
Du som är ansvarig vuxen för kalaset kommer hit och tar emot alla gäster, ungefär 30 minuter innan danskalaset ska starta. Du behöver även finnas kvar i huset under det att kalaset pågår. Om ni vill byta om är omklädningsrummen tillgängliga, vart ni ska ta vägen vet man i receptionen. Du samlar ihop barnen vid hissen på entréplan 10 minuter innan kalaset startar där dansläraren möter er och ni går tillsammans till danssalen. Danskalaset kan börja!

PRIS
2.800 kr

VILL DU BJUDA PÅ NÅGOT GOTT EFTER DANSEN?
Beställ hos Café Arte som ligger på entréplanet (det ingår dock inte i priset). Vid varmt väder kan ni sitta ute på vår lummiga gård. För frågor och bokning kontakta Daniela på 08-16 61 47. Det finns även möjlighet att reservera plats i uppehållsrum eller sitta ute på gården om du vill ta med något själv att bjuda kompisarna på.

VILL DU VETA MER ELLER BOKA REDAN NU?
Skicka ett mejl till Camilla Wiehen, camilla.wiehen@folkuniversitetet.se så ringer hon tillbaka så fort hon har möjlighet.

OM DU SKULLE VARA TVUNGEN ATT AVBOKA?
Bokning för kalaset är bindande. Om du avbokar kalaset minst en vecka i förväg tar vi ut en administrationsavgift på 10% av priset. Senare än en vecka före kalaset debiteras 1.500 kr.

Ålders- och nivåindelning

Toggle module

Välj hellre en grupp som kanske är lite för lätt första gången än tvärtom! Läraren ansvarar för att flytta deltagare till en lämpligare grupp när det behövs. Tala med läraren eller kontakta oss via vår kundtjänst om du har frågor så hjälper vi dig gärna!

Dans för barn 3-6 år, baseras på barnens ålder. Åldersangivelserna avser barnens ålder vid kursstart. För att delta i en 3-årsgrupp ska man ha fyllt tre år när kursen börjar. För att delta i en 4-5-årsgrupp ska man ha fyllt fyra, och så vidare. Läraren ansvarar för att flytta deltagare till en lämpligare grupp när det behövs.

Balett för barn och unga 5-12 år:
Utgå från din ålder först och sedan dina förkunskaper.
N Har ingen eller lite erfarenhet av vald dansstil, för nybörjare och för dig som har gått 1 till 3 terminer.
F Har viss kunskap inom vald dansstil och har gått 3-6 terminer.
M Har god kunskap inom vald dansstil och har gått fler 5 terminer.

Övriga danser för barn och unga 6-12 år:
Utgå från din ålder först och sedan dina förkunskaper.
N Har ingen eller lite erfarenhet av vald dansstil, för nybörjare och för dig som har gått 1 till 3 terminer.
F Har viss kunskap inom vald dansstil och har gått 3-6 terminer.